Vlasnik klinike

Sci. med. spec. dr Zorica Mećava

Majka predivnih trojki. Diplomirala na Stomatološkom fakultetu u Beogradu. Sada već sa 24 godine radnog staža. Magistar i specijalista ortopedije vilica stručno se usavršavala na brojnim domaćim i stranim kursevima trajnog usavršavanja među kojima su i kursevi iz područja implantologije, ortodoncije, oralne hirurgije. Zaposlena u Stomatološkoj klinici Dr Mećava gdje se bavi ortodoncijom, protetikom, paradontologijom i implantologijom, te opštom i estetskom stomatologijom.

Upoznajte se sa našim timom

Naš tim je profesionalno edukovan kolektiv koji prije svega brine o kvalitetu, sigurnosti i dugotrajnosti obavljenog posla, a isto tako na prvom mjestu nam je ljubaznost, srdačnost i gostoprimstvo.

Stomatologija dr mecava banja luka zubar klinika zubari
Naša priča

Istorija i razvoj ambulante

Nakon nekoliko hiljada uspješnih zahvata na pacijentima, osnivač klinike mr. sci. med. spec. dr Zorica Mećava odlučila se za osnivanje vlastite Stomatološke ambulante. U aprilu 2001. godine započinje sa radom moderna, ekskluzivna stomatološka klinika Dr Mećava u elitnom dijelu Banja Luke nedaleko od samog centra grada. U maju 2006 na lokaciji postojeće klinike podiže se moderni stambeno poslovni objekat u kojem se priprema buduća stomatološka klnika Dr Mećava. Tokom perioda gradnje klinika se izmješta na lokaciju Alfonsove ulice gdje ostaje do maja 2011. U maju 2011. klinika se preseljava u Srpsku ulicu u novoizgrađeni prostor.