Vlasnik klinike

Sci. med. spec. dr Zorica Mećava

Majka predivnih trojki. Diplomirala na Stomatološkom fakultetu u Beogradu. Sada već sa 24 godine radnog staža. Magistar i specijalista ortopedije vilica stručno se usavršavala na brojnim domaćim i stranim kursevima trajnog usavršavanja među kojima su i kursevi iz područja implantologije, ortodoncije, oralne hirurgije. Zaposlena u Stomatološkoj klinici Dr Mećava gdje se bavi ortodoncijom, protetikom, paradontologijom i implantologijom, te opštom i estetskom stomatologijom.

Team of Professionals

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit nulla tempor enim vel erat lacinia quis laoreet urna rutrum eleifend erat non rutrum elementum

Naša priča

Istorija i razvoj ambulante

Nakon nekoliko hiljada uspješnih zahvata na pacijentima, osnivač klinike mr. sci. med. spec. dr Zorica Mećava odlučila se za osnivanje vlastite Stomatološke ambulante. U aprilu 2001. godine započinje sa radom moderna, ekskluzivna stomatološka klinika Dr Mećava u elitnom dijelu Banja Luke nedaleko od samog centra grada. U maju 2006 na lokaciji postojeće klinike podiže se moderni stambeno poslovni objekat u kojem se priprema buduća stomatološka klnika Dr Mećava. Tokom perioda gradnje klinika se izmješta na lokaciju Alfonsove ulice gdje ostaje do maja 2011. U maju 2011. klinika se preseljava u Srpsku ulicu u novoizgrađeni prostor.