DENTALNI TURIZAM

Provedite vaš odmor kod nas i vratite se kući sa novim osmjehom.

“DR MEĆAVA” je privatna i specijalizovana stomatološka klinika u Banjoj Luci koja nudi sve stomatološke usluge na jednom mjestu prema najvišim svjetskim standardima i po pristupačnim cijenama. Zavisno o vrsti tretmana, većina zahvata može biti gotova u svega par dana od vašeg dolaska. Odlučite li se za posjetu našoj klinici, garantujwmo vam značajnu uštedu i to bez dugotrajnog čekanja na stomatološke usluge. Iskoristite kvalitetno svoj odmor i vrijeme, uživajte u ljepotama Banje Luke, istorijskim znamenitostima i atraktivnim lokacijama sa svojim najdražima te spojite ugodno s korisnim.

Svakako treba napomenuti da vam je obezbjeđen besplatan smještaj u našim apartmanima.

Naša dentalna turistička usluga uključuje:

 • Besplatan pregled i konsultacije.
 • Besplatna i stručna evaluacija vašeg dentalnog stanja te rješenje vašeg problema temeljeno prema vašim potrebama i financijskim mogućnostima.
 • Ugovaranje termina tretmana i dogovor oko trajanja terapije.
 • Pomoć oko putovanja, smještaja i transportnih usluga.
 • Turističke informacije te pomoć oko organizacije vašeg turističkog sadržaja.
 • Garanciju na naš rad te redovitu brigu i preporuku oko godišnjih kontrola nakon završenog tretmana.

Zašto se odlučiti za stomatološke usluge u klinici “DR MEĆAVA” u Banjoj Luci:

 • Značajno niže cijene naspram zapadnih evropskih zemalja
 • Stručno osoblje te vrhunska usluga i kvaliteta prema najvišim svjetskim standardima
 • Ušteda vremena zbog brzine usluge i bez dugih čekanja
 • Profesionalan i individualan pristup prema svakom pacijentu
 • Pomoć u organizaciji vašeg dentalnog putovanja
 • Prilika za odmor i turističke aktivnosti

ATRAKCIJE GRADA BANJE LUKE

Banja Luka je glavni grad Republike Srpske i drugi najveći grad u Bosni i Hercegovini. Istorija grada duga je gotovo 1000 godina. Za turiste su najinteresantniji sadržaji nedaleko od Banje Luke, kao što su park-tvrđava Kastel, klubovi na splavovima, mnogi restorani pored rijeke Vrbas kao i stari dijelovi grada.

Posebno bi smo izdvojili

JAHANJE

Na samo 10 kilometara od centra grada smjestio se konjički klub Čokori.
U prostorijama kluba, uz kvalitetan i iskusan instruktorski kadar, možete ovladati osnovim vještinama za sigurno jahanje. Poslije usvojenih jahačkih vještina možete se, uz pratnju vodiča, u potpunosti doživiti čari rekreativnog terenskog jahanja.

RAFTING

Otkrijte ljepotu i tajne Vrbasa! – Vrbas je brza planinska rijeka sa nekoliko pjenušavih i divljih sekcija i brzih padova i spada u nekoliko najatraktivnijih rijeka stepena težine 3-4 u Evropi. Vrbas usijeca dva kanjona – kanjon Tijesno (5km) i kanjon Podmilačje (8km). Dužina koja se koristi za vodene avanturističke sportove iznosi 31 km (od brane Bočac do centra Banjaluke).

HAJKING

Pješačenje na relaciji Banj brdo – Srpske Toplice – rijeka Suturlija –izletište Šibovi – Partizansko groblje (Banjalučka transverzala). Ruta je duga oko 10 kilometara obilazi nekoliko izletišta nadomak Banjaluke sa kulturnim i prirodnim motivima kao i panoramskim razgledanjima.

VOŽNJA DAJAK ČAMCEM

Specifičan čamac koji postoji samo u Banjaluci i na rijeci Vrbasu. Ruta na relaciji tvrđava kastel – Alibaba prolazi kroz centar grada i dva gradska naselja i traje 2 sata. Broj korisnika usluge vožnje dajakom je ograničen na 10 osoba po turi.