Stomatologija dr mecava banja luka zubar klinika zubari

Stomatološka klinika Dr Mećava

Zdravstvena ustanova stomatološka klinika Dr Mećava iz Banja Luke postoji od 2001. godine i pruža sve stomatološke usluge koje su pacijentima neophodne. Za optimalno zdravlje vaših zuba uz vrhunsku uslugu i pažnju koju pružaju naši stomatolozi, zadužen je stručan tim naše stomatološke klinike Dr Mećava. Zahvaljujući konstantnom stručnom usavršavanju kao i praćenju najnovijih svjetskih trendova i dostignuča u stomatologiji, tim stomatologa naše stomatolođke klnike Dr Mećava predložiće vam najbolje rješenje u datom trenutku, a sve sa ciljem da vam pružimo najkvalitetniju uslugu. Naša klinika Dr Mećava je opremljena svim potrebnim terapijskim i dijagnostičkim aparatima koji nam omogućuju brzu i laku dijagnostiku, uz koje se postižu brzi i kvalitetni terapijski rezultati.

Status u Banjoj Luci

Sci. med. spec. dr Zorica Mećava

Osnivač klinike cijenjena je u profesionalnim krugovima kako u Bosni i Hercegovini, tako i u susjednim državama Srbiji, Sloveniji, Makedoniji, Crnoj Gori i Hrvatskoj kao stručnjak srecijalista i renomirani profesionalac. Sci. med. spec. dr Zorica Mećava, organizator je mnogih stručnih stomatoloških skupova, kongresa, simpozijuma, radionica, kurseva… Kao vlasniku i uredniku stručnog stomatološkog časopisa DentalART, omogućena joj je dobra informisanost o najnovijim dostignućima uu stomatoloških organizacijama gdje predstavlja Republiku Srpsku, a tako i BiH u mnogim panelima, kongresima i profesionalnim okupljanjima.

stomatologija stomatolog zubar zubari dr doktor banja luka banjaluka

Zašto izabrati nas

Atributi koji nas opisuju su iskustvo, povjerenje, brzina, stručnost i kvalitet.

Provjerena stručnost

Klinika Dr Mećava nudi vrhunski tim stručnjaka specijalista s dugogodišnjim iskustvom i stalnim međusobnim edukaicjama u modernoj stomatologiji koji će riješiti sve vaše probleme sa zubima.

Tehnologija i prihvatljiva cijena

Oprema klinike je na svjetskom nivou. Neprekidno ulažemo u tehnološko napredovanje kako bi mogli našim pacijentima pružiti najmodernije svjetske brendove u našim uslugama. Opremom i samom cijenom rada možemo konkurusati ostalim stomatolozima, dok nam je kvaliteta završnog rada i zadovoljstvo pacijenta imperativ u našem poslovanju.

Idividualan pristup i odlični rezultati

Klinika Dr Mećava nudi profesionalni odnos prema svojim pacijentima sa individualnim pristupom i time postižemo željene rezultate u što kraćem roku. Zadovoljni pacijenti odlaze iz naše klinike zahvaljujući našim individualnim pristupima i kvalitetom rada, a to nam je naveća motivacija i garancija.

Upotreba najkvalitetnijih materijala

U klinici Dr Mećava radimo sa najboljim svjetskim zubnim implantatima, veliki broj ugrađenih implantata i zadovoljnih pacijanata. Upotrebom najkvalitetnijih materijala možemo ostvariti rezultate prema evropskim standardima.

Stomatologija dr mecava banja luka zubar klinika zubari
Biramo kvalitet

Naša oprema i materijali

Klinika Dr Mećava je opremljena vrhunskom stomatološkom opremom, uključujući ergonomske stomatološke stolice s multimedijom, RTG aparat, profesionalnu prostoriju za sterilizaciju i dezinfekciju te najnovije uređaje i računarske programe. Takođe, imamo razvijene snažne partnerske odnose sa vodeđim svjetskim firmama u stomatološkoj industriji kao što su: KaVO, Ivoclar Vivadent, Meisinger, Siemens, GC, 3M ESPE. Ultradent, Bego, Heraeus Kultzer, Bredent, DeguDent te mnogim drugima.

Prelistajte časopis

Ne zaboravite da pogledate i naš časopis